Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » PRAVIDELNÉ INFORMACE

HODNOCENÍ III.ČÁSTI 2016/2017

publikováno 07.05.2017 (aktualizováno 09.05.2017)

První květnový víkend v neděli 7.5.2017 jsme dohráli III.fázi rozřazovacících turnajů našeho ročníku 2006. Ve skupině jsme se utkali se soupeři z Velkého Týnce, Lutína, Příkaz a OMK Šternberk. Podle předpokladů trenéra jsme měli soupeřit s Velkým Týncem o vítězství ve skupině. Vždyť v předchozí fázi jsme s nimi byli určitě srovnatelní. Čekalo se, že do bojů o prvenství promluví i družstvo ze Šternberka. Nakonec však byla realita malinko jiná a všechno dopadlo nečekaně.
Na tuto fázi turnajů jsme čekali celou zimu a poctivě se připravovali. Trénovali jsme hned od listopadu 2016 dvakrát týdně v tělocvičně na Demlovce a na Farmaku. Účast byla velmi dobrá a z celkového počtu 12 lidí nikdy nebylo míň jak 8. Odehráli jsme přípravné turnaje v halách v Tovačově, Šternberku, Hlubočkách a Velké Bystřici. Výsledky byly střídavé. Ale dosáhli jsme i výrazných úspěchů. Vítězství v halové lize OFSO v lednu 2017 bylo asi největším potěšením. Srovnatelný s tímto bylo pak i vítězství v turnaji ve Šternberku na velmi dobře obsazeném turnaji. Tam jsme získali i cenu pro nejlepšího hráče, jímž byl Pepa Kneip. Za tuto dlouhou dobu zimní přípravy je potřeba hráčům a rodičům poděkovat. Měli jsme být na jaro dobře připraveni.
Hned první turnaj této skupiny nám ale příliš nevyšel a jakoby tento nezdar předznamenal trápení v dalších zápasech. Ten první turnaj v Lutíně se lámal v utkání s Velkým Týncem, kdy jsme vedli 2:0, ale prohráli 4:6. To stejné jsme bohužel předvedli i s Lutínem při prohře 3:4. Trenérům hlavně vadil přístup borců k zápasům. S tím jsme nakonec bojovali celou tuto skupinu. A když už to nebylo dobré ani na domácím turnaji, který se nám doposud vždy podařil, tak už jsme byli trochu ve slepé uličce v cestě za cílem sezony, kterým byla účast ve finálovém turnaji. Ale ani naši soupeři na tom nebyli o nic lépe a tak našeho cíle je stále možné dosáhnout. Měřítkem pro nás museli být zápasy s Velkým Týncem. O prohře v Lutíně už řeč byla, na domácím turnaji nás Týnec přehrál našimi zbraněmi. Dobrou obranou a rychlým přechodem nás zaslouženě porazil 4:1. No a v posledním zápase skupiny v turnaji ve Velkém Týnci jsme sice opět prohráli po výsledku 3:4, ale po velmi dobrém výkonu, za který jsme mohli snad poprvé na jaře hráče chválit. V tom utkání jsme prohrávali 0:1, ale bojovným výkonem a konečně i velkou chutí otočili na 3:1. Jen chyba v poslední sekundě nás připravila o bod. Asi jsme byli lepším z obou celků. A tempo, souboje, rychlost, důraz a aktivita. Všechno v pořádku. Tak nějak vypadá představa trenérů.
No snad nás tento poslední zápas zbavil trápení s přístupem hráčů. Protože jedině s takovým zápalem a chutí můžeme v konečném pořadí uspět. Snad to kluci pochopili. Čeká nás totiž poslední měsíc v přípravce a pak už se budem připravovat jako mladší žáci. Už jsme zařadili třetí trénink v týdnu, který bude příští sezónu automatický. Parta se snad taky ustálila na celku, který je soudržný a nakonec i výkony dalších hráčů šli nahoru. Pomalu, ale přece jen ano. Jediným problémem je skutečně chuť a zápal. Do tréninku a hlavně do zápasů. Pouze tak, jak v posledním zápase ve Velkém Týnci z toho budeme mít radost.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil matysek1709 | 07.05.2017 22:14

Aktualita

VIDEO Slavonín 13.5.2017
Prvních 12 minut utkání, které jsme nakonec prohráli 3:9. Poslední fáze ročníku 2016/2017. Skupina o 5. - 8.místo OFS starší přípravky ročníku 2006.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery